Frank is een energieke en ervaren trainer en veranderkundige met uitgebreide management ervaring. Veelal aan de slag bij organisaties waar zaken spelen op gebied van mensen (samenwerking, teamgevoel) of processen (traag, complex). Meestal in de rol als interim (project)manager of begeleider.

Ook geeft hij trainingen en workshops over team-samenwerking (DISC, Drijfveren, Denkstijlen, Lencioni), Lean, Agile/Scrum en verandermanagement.

Daarnaast houdt hij zich bezig met de grootste verandering die Nederland in jaren heeft gekend: de energietransitie. En dan met name rond de ontwikkeling van waterstof als de energiedrager van de toekomst. Hierover heeft hij een blog: allesoverwaterstof.nl, geeft hij presentaties en werkt hij aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe waterstof toepassingen, zoals de waterstof step en -fiets

Zijn aanpak is gebaseerd op energie, humor, stimulans, respect en vertrouwen in mensen. Vanuit de overtuiging: ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’ verbindt hij mensen om zo gezamenlijk aan het werk te gaan om ingesleten patronen te doorbreken en te komen tot ├Ęchte en blijvende versterking.

Contact opnemen kan via deze pagina.